Buitenkeuken

Geniet in alle luxe van je tuin met een buitenkeuken! Deze zijn op maat gemaakt met een ruime keuze aan materialen voor de binnen- en buitenafwerking. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos!

Een buitenkeuken zorgt voor dat extra vakantiegevoel bij jou thuis. Ze worden ontworpen als een echte verlenging van je huis.  

Ontwerp en indeling

Kiezen voor een buitenkeuken begint altijd vanuit een kennismakend gesprek waarin we alle wensen bespreken. Van hieruit worden enkele voorstellen gedaan qua stijl en ontwerp. 

Nadien gaan we dieper in op hoe je de buitenkeuken wilt gebruiken als gezin, zodat we ervoor zorgen dat de indeling afgestemd is op jou levensstijl en dat van je gezin. We nemen al deze elementen op in het ontwerp, zo komen we aan het definitief ontwerp. 

Afwerking en Materialen

Voor een buitenkeuken bestaan er verschillende materialen voor de buiten- en/of binnenafwerking.

Voor de buitenafwerking kan je kiezen voor diverse tropische houtsoorten, thermowood, trespa, aluminiumbekleding, ...

De binnenafwerking kan gebeuren met gyproc, schilderwerken en afwerking met hout.

We zorgen er ook voor dat de indeling en de nutsvoorzieningen geïnstalleerd worden zoals binnendeuren, inbouwkasten, sanitaire voorzieningen, douche, verwarming met pelletkachel, verlichting, ...

Aanvraag Offerte

Wil je graag meer informatie betreffende een buitenkeuken? Laat dan hier je naam en nummer achter en we nemen contact met u op. 

Naam *
Naam