Poolhouse

Geniet in alle luxe van je tuin met een poolhouse! Deze zijn op maat gemaakt met een ruime keuze aan materialen voor de binnen- en buitenafwerking. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos!

Een poolhouse zorgt voor dat extra vakantiegevoel bij jou thuis. Ze worden ontworpen als een echte verlenging van je huis. Dit zorgt ervoor dat een poolhouse niet enkel een plaats is om je om te kleden of snel te douchen na het zwemmen. Je deze zo kan inrichten dat je er gasten in kunt ontvangen door bv een keuken en haard toe te voegen. In sommige gevallen wordt hier zelfs een bureau in geïntegreerd zodat je vanuit een zeer ontspannen sfeer kunt werken. 

 

Ontwerp en indeling

Kiezen voor een poolhouse begint altijd vanuit een kennismakend gesprek waarin we alle wensen bespreken. Van hieruit worden enkele voorstellen gedaan qua stijl en ontwerp. 

Nadien gaan we dieper in op hoe je het poolhouse wilt gebruiken als gezin, zodat we ervoor zorgen dat de indeling afgestemd is op jou levensstijl en dat van je gezin. We nemen al deze elementen op in het ontwerp, zo komen we aan het definitief ontwerp. 

Afwerking en Materialen

Voor een poolhouse bestaan er verschillende materialen voor de buiten- en/of binnenafwerking.

Voor de buitenafwerking kan je kiezen voor diverse tropische houtsoorten, thermowood, trespa, aluminiumbekleding, ...

De binnenafwerking kan gebeuren met gyproc, schilderwerken en afwerking met hout.

We zorgen er ook voor dat de indeling en de nutsvoorzieningen geïnstalleerd worden zoals binnendeuren, inbouwkasten, sanitaire voorzieningen, douche, verwarming met pelletkachel, verlichting, ...

Tuinkantoor

Meer en meer mensen hebben de mogelijkheden om thuis te werken, maar hebben hier niet altijd de juiste ingerichte ruimtes voor. 

Met een tuinkantoor los je dit al snel op. Op die manier kan je rustig werken zonder gestoord te worden van de dagdagelijkse taken in huis. Na je werkdag sluit je letterlijk een deur achter je en kan je na een reistijd van enkele stappen meteen genieten van de rust. 

Een tuinkantoor hoeft niet groot te zijn, de opties zijn eindeloos! Bij Metowood helpen we je met het ontwerpen van je ideale werkomgeving. We geven de nodige aandacht aan opslag van materialen, en helpen alles mee praktisch in te richten. 

Aanvraag Offerte

Wil je graag meer informatie betreffende een poolhouse of tuinkantoor? Laat dan hier je naam en nummer achter en we nemen contact met u op. 

Naam *
Naam